CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

luni, 31 octombrie 2011

Consiliul elevilor

    În liceul nostru îşi desfăşoară activitatea un Consiliu Consultativ al Elevilor, sub îndrumarea doamnei profesoare Lucreţia Stănculescu. Acesta este format din câte doi reprezentanţi ai fiecărei clase de liceu, plus câte doi reprezentanţi din clasele a VII-a şi a VIII-a. Este necesar ca la bordul acestui consiliu să fie 3 membrii ( un preşedinte, un vicepreşedinte şi un secretar ), pentru a asigura şi supraveghea în detaliu buna desfăşurare a activităţilor/programelor.
ALEGERI -  CONDUCEREA CONSILIULUI  ELEVILOR
    În anul şcolar 2010-2011, consiliul a fost condus cu success de Mihai Tătar (preşedinte), Andrei Popa (vicepreşedinte) şi Diana Iusco (secretar). Anul acesta au fost organizate din nou alegeri, pentru preluarea acestor funcţii.
Alegerile s-au desfăşurat corect şi cu responsabilitate, sub îndrumarea doamnei profesoare Lucreţia Stănculescu. Iniţial, elevii doritori şi-au depus candidatura pe platforma online, pentru postul de preşedinte. Apoi, au avut ocazia de a se face cunoscuţi, mergând, în mod organizat, în fiecare clasă din şcoală şi spunând câteva lucruri despre ei, astfel încât să obţină votul elevilor (o scurtă prezentare, activităţi desfăşurate şi, mai ales, obiective şi propuneri pentru viitor). Ziua de  20 octombrie 2011  a fost destinată  alegerilor. Fiecare elev al şcolii a votat, începând de la clasa a VII-a, până la clasa a XII-a. Totul a fost foarte serios, asa că am avut şi buletine de vot şi ştampile, iar voturile au fost secrete şi puse într-o urnă sigilată. În prezenţa a trei cadre didactice, a doamnelor directoare şi a preşedintei Consiliului Judeţean al elevilor, urna a fost deschisă şi voturile au fost numărate. În urma alegerilor, noua conducere este formată din: Şteau Diana–X C (preşedinte), Tarţa Adela-X B (vicepreşedinte) şi Luţai Oana –XI A (secretar).
    Sperăm că noul consiliu se va descurca cel puţin la fel de bine ca şi cel din anii precedenţi şi va reuşi să menţină vii tradiţiile liceului şi să desfăşoare proiecte inovatoare şi interesante, care să capteze cât mai mulţi elevi.

Consiliul Elevilor - an şcolar 2011-2012

Preşedinte:  Şteau Diana    X C 
Vicepreşedinte:  Tarţa Adela    X B
Secretar:  Luţai Oana     XI A

Membrii:
                      
Bărăian Iulia şi Giosan Daniela        VIII A
Răcean Paula şi Pop Alex            VIII B
Micuşan Roxana     şi Oltean Anastasia    IX A
Bugnariu Roxana şi Tămaş Daniel    IX B
Părăuan Raluca şi Rus Mădălina        IX C
Moşuţan Carmen şi Homsi Firas         X A
Demea Anca şi Marina Cristina        X B
Halaszi Eva şi Coroian Larisa        X C
Meciu Mihai şi Silaghi Alecsandra    XI A
Iusco Diana şi Mora Sergiu            XI B
Alexandru Vlad şi Vădean Cătălin    XI C
Popa Andrei                     XII B
Tătar Mihai                    XII C
Frăţilă Gina şi Marina Hilda        XII C

Alte atribuţii:
Şteau Diana – membru în Consiliul de Administraţie al liceului
Tarţa Adela – membru în Comisia pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii în cadrul liceului,  şef de departament- Avocatul Elevului – Consiliul Judeţean
Luţai Oana – membru în Comisia de Disciplină a liceului