CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

vineri, 22 noiembrie 2013

"Am dat startul pregătirilor pentru concursul Mate-Info UBB, ediţia a 2-a, 2014.

Datorită succesului pe care prima ediţie a concursului Mate-Info UBB l-a înregistrat (aproape 600 de participanţi) dar şi pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu potenţiali candidaţi la concursul de admitere, Facultatea de Matematică şi Informatică va organiza şi în anul 2014 concursul Mate-Info UBB.

Concursul va avea loc în data de 29 martie 2014, iar perioada de înscrieri on-line este 10-26 martie 2014. Mai multe detalii despre avantajele pe care vi le oferă participarea la concursul Mate-Info UBB precum şi despre tematica acestui concurs sunt disponibile pe pagina facultatii la adresa: http://www.cs.ubbcluj.ro/concursul-mate-info-ubb/

De asemenea, în vederea pregătirii participării la concursul Mate-Info UBB dar şi a participării la concursul de admitere 2014, Facultatea de Matematică şi Informatică oferă o serie de consultaţii gratuite de matematică şi de informatică, atât în limba română cât şi în limba maghiară. Consultaţiile încep în data de 16 noiembrie. Programul complet este disponibil pe pagina facultatii la adresa:
http://www.cs.ubbcluj.ro/programarea-consultatiilor-pentru-elevii-de-liceu-organizate-de-facultatea-de-matematica-si-informatica-pentru-pregatirea-concursului-de-admitere-2014/"

conf. dr. Simona Motogna, prodecan
Facultatea de Matematică şi Informatică, Universitatea Babeş-Bolyai

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu