CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

vineri, 22 octombrie 2010

"6 obiecte obişnuite, 6 miliarde de posibilităţi"

Proiectul "6 obiecte obişnuite, 6 miliarde de posibilităţi" este un proiect ce se desfăşoară în liceul Lucian Blaga sub egida iEARN. Acesta stimulează creativitatea prin provocarea elevilor de a crea obiecte interesante, utile sau artistice având la dispoziţie ca material de lucru doar un creion, o sticlă de plastic, o agrafă de birou, o pungă de plastic şi o foaie de hârtie.

Elevii vor putea împărtăşi creaţiile lor prin intermediul blogului proiectului, unde vor scrie despre acestea şi vor posta fotografii din timpul activităţilor.

O primă întâlnire avut loc deja în 15 octombrie, organizată de profesorul de limba engleză Claudia Morar. În timpul acesteia, li s-a prezentat elevilor proiectul şi s-a lansat provocarea de a crea designuri originale, inedite, care să le reprezinte condiţia de adolescent român.

Proiectul, care stimulează diversitatea şi toleranţa fie şi numai a unor viziuni tehnice şi culturale diferite, se va încheia cu o videoconferinţă skype între ţările participante: SUA ca şi coordonator, Bielorusia, Canada şi Romania.

Suntem convinşi că elevii din clasele a X-a şi a XI-a cu care am intrat în acest proiect ne vor uimi cu ideile lor!
prof. Claudia Morar



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu