CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

marți, 26 octombrie 2010

Terenul sintetic de fotbal

      Odată cu începerea noului an şcolar am fost cu toţii plăcut surprinşi de cea mai nouă  realizare a şcolii noastre: terenul sintetic de fotbal. Acesta a fost mai mult decat bine primit, atât de cadrele didactice, cât şi de elevii şcolii.
     Acesta realizare le permite acum amatorilor de fotbal să se desfăşoare într-un mediu civilizat şi relaxant. Terenul este îngrijit, îngrădit  cu plase, marcat şi iluminat nocturn. De asemenea, sunt puse la dispoziţia utilizatorului vestiarele plasate în apropierea terenului.
     Catedra de educatie fizică şi sport consideră această realizare de o mare importanţă, deoarece din cauza lipsei unei săli de sport corespunzatoare, acest teren aduce un plus şcolii, în completarea terenul de basket şi a sălii de fitness deja existente.
     Elevii au fost foarte încântaţi, astfel încat atât băieţii, cât şi fetele profită de vremea bună, recreându-se în voie în timpul orei de sport sau după program, existând posibilitatea ca terenul să fie închiriat (detalii aici).
       Aşadar, dacă eşti un fan al fotbalului şi un iubitor de mişcare şi încă nu ai păşit pe noul teren de fotbal atunci înseamnă că trebuie neaparat să îl încerci deoarece acesta este  locul ideal pentru un adevarat sportiv.


Ciolan Maria-Cătălina && Gliga Ştefania, XIB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu