CERC UBB 2015-2016        CERC UTCN 2015        

marți, 10 mai 2011

Zilele Liceului 9 MAI 2011

    Zilele Şcolii, mai exact Ziua Şcolii, a început matinal cu bună dispoziţie din partea profesorilor implicaţi şi curiozitate din partea elevilor.
    De la cel mai mic, până la cel mai mare, toţi elevii au fost implicaţi în activităţile tematice pentru omagierea poetului Lucian Blaga, patronul spiritual al şcolii noastre.
    Sportivii şi-au etalat talentele în cadrul competiţiilor organizate în ambele clădiri ale şcolii, atât pentru elevii ciclului primar, cât şi pentru liceeni.
    De asemenea, au avut loc scenete, atât în limba română, cât şi în limba engleză, astfel încât micii actori, dar şi cei mai mari au demonstrat că actoria este o meserie fără vârstă.  
    Informaticienii şi-au contestat titlul de “Cel mai bun site al clasei”, arătând astfel toate cunoştinţele lor în domeniul paginilor web.
    Concursul “Elevii au talent” a scos la iveală varietatea de înclinaţii artistice ce se găseşte în liceul nostru, de la micii balerini, dansatori, la mai experimentaţii cântăreţi; toţi au fost aplaudaţi şi susţinuţi de restul elevilor şi jurizaţi de doamnele directoare prof. Laura Tomescu şi prof. Diana Şaitiş, profesor coordonator Lucreţia Stănculescu, preşedintele Consiliului Consultativ al Elevilor, Mihai Tătar şi un veteran al liceului nostru, Vlad Cosma.
La scurt timp, au început să apară şi necuvântătoarele, care s-au lăsat admirate în cadrul “Paradei Animalelor”, publicul fiind plăcut surprins de apariţiile lor.
    Ziua s-a încheiat la Casa Municipală de Cultură, unde spectacolul a continuat prin cântece, dans, poezii şi scenete.
 
                   La finalul zilei, programul a fost apreciat de elevi şi de profesori, iar amintirea acestei zile a rămas scrisă în sufletele tuturor, în poze, desene şi picturi realizate de elevi cu gândul la cel ce a fost marele poet, Lucian Blaga.
Iusco Diana, XB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu